Campionato de Galicia ao Aire Libre Absoluto, Sub23-Sub20-Sub18

Despois da pausa debida á pandemia, retomáronse as competicións e os campionatos de atletismo. Entre o venres 28 e o domingo 30 de agosto celebráronse nas pistas de Elviña de A Coruña o Campionato de Galicia ao Aire Libre Absoluto e das categorías sub23-sub20-sub18, nos que Club Atletismo MillaRaio participou con cinco atletas, acadando un total de catro medallas: tres de prata e unha de bronce.

Laura Barbazán do MillaRaio e Zulfa Muiño do Santiago no lanzamento de martelo. Foto: @fotocarlosgrafias #fotocarlosgrafias

Na primeira xornada do campionato Laura Barbazán foi medalla de prata no lanzamento de martelo sub18.

Laura Barbazán, prata no lanzamento de martelo sub18

Na xornada do sábado participaron tres atletas na proba dos 100ml: Torcuato Labella, Antón Riveiro e Daniel Cariñena.

Torcuato foi quinto na categoría sub20, e Daniel foi cuarto na súa serie (competindo como absoluto ao ser da categoría sub16).

Daniel Cariñena e Torcuato Labella nos 100ml. Foto: @fotocarlosgrafias #fotocarlosgrafias

Antón Riveiro acadou a medalla de prata nos 100ml sub18, clasificándose ademais para a final absoluta, na que rematou sexto.

Antón Riveiro na final Sub18 dos 100ml. Foto: @fotocarlosgrafias #fotocarlosgrafias
Antón Riveiro, prata nos 100ml sub18. Foto: @fotocarlosgrafias #fotocarlosgrafias
Antón Riveiro na final absoluta dos 100ml. Foto: @fotocarlosgrafias #fotocarlosgrafias

Antón Riveiro participou ademais na proba de 200ml, rematando en cuarto lugar na categoría sub18, e volveu meterse na final absoluta, rematando quinto na final B (co mesmo tempo que o cuarto).

Antón Riveiro na final B dos 200ml. Foto:@fotocarlosgrafias #fotocarlosgrafias

Torcuato Labella foi medalla de prata no lanzamento de xavelina sub20, e Laura Barbazán volveu participar o sábado nos 100m valados sub18, nos que rematou en cuarta posición.

Torcuato Labella, prata no lanzamento de xavelina sub20.

Na última xornada, o domingo 30 de agosto, Sara Castelo acadou a medalla de bronce na proba de lanzamento de disco sub18.

Sara Castelo, bronce no lanzamento de disco sub18.